“Liefde houdt niet op waar het leven eindigt...”

 
 
 

Aakhri  Safar  Uitvaartverzorging is een klein bedrijf.

Dit betekent dat onze aanpak verschilt van grotere bedrijven. Vanaf de melding van overlijden tot en met het nagesprek na de uitvaart heeft u alleen met 1 persoon te maken. Wanneer wij, bijvoorbeeld door vakantie, niet in staat zijn om de uitvaart te verzorgen werken wij samen met collega's uit de regio die op een vergelijkbare manier werken.

De bespreking

Tijdens het eerste gesprek leggen wij uit wat er in de komende uren en dagen gaat gebeuren. Voor de uitvaart moeten er veel beslissingen worden genomen. Hoe bewuster u kiest voor een eigen vorm tijdens de uitvaart, des te persoonlijker het afscheid wordt. Het is niet nodig om alle keuzes tijdens het eerste contact al te maken. Wij zien elkaar elke dag en dat betekent bijvoorbeeld dat de invulling van de afscheidsplechtigheid de eerste dag nog niet aan de orde hoeft te komen. Wij volgen geen standaardprocedures, maar zijn in staat om ons aan te passen aan uw situatie en hebben aandacht voor al uw ideeen en wensen.

Bij de begeleiding van een uitvaart bieden wij aandacht, hulp en advies, maar vooral rust. Rust om te komen tot keuzes die passen bij de overledene en de naasten. De dagen tussen overlijden en uitvaart zijn vanzelfsprekend vaak chaotisch en druk. Niet alleen omdat ze emotioneel zwaar zijn, maar ook doordat er veel beslissingen moeten worden genomen. Niet zelden worden naasten overweldigd door het gevoel dat alles in heel korte tijd moet worden geregeld. Wij brengen ordening aan in deze situatie en zorgen ervoor dat niet alle beslissingen tegelijk genomen hoeven te worden.

Bij ons kunt u terecht ongeacht uw geloof of religie en ongeacht wat voor uitvaartverzekering u ook heeft. Uiteraard doen wij ook uitvaarten voor die mensen die helemaal geen uitvaartverzekering hebben afgesloten. Ook is het belangrijk om te weten dat wij binnen heel Nederland werken.


 
Hoe Werken Wij